Beste terrarium voor baardagamen Exo Terra Glas Wide Tall baaragaam terrarium inrichting

Beste terrarium voor baardagamen: Exo Terra Glas Wide/Tall

Ben je op zoek naar het perfecte terrarium?

Exo Terra’s glazen terrariums zijn de perfecte manier om een volledig natuurlijke omgeving voor jouw baardagaam te creëren. De deuren die vooraan opengaan laten een gemakkelijke toegang toe, terwijl de hoge kwaliteit schermtop voor een goede ventilatie zorgt. Het unieke ontwerp met dubbele deur laat je toe slechts één zijde van het terrarium te openen indien nodig – ideaal om te voederen of schoon te maken! En het speciaal ontworpen slot zorgt ervoor dat jouw baardagaam in zijn nieuwe thuis blijft.

Laten we kijken waarom dit het beste terrarium voor baardagamen is. Daarna zal je vast overtuigd zijn om dit terrarium vandaag nog te bestellen!

Belangrijkste kenmerken:

 • Voorruit ventilatie
 • Dubbele deuren voor een ontsnappingsvrije toegang
 • Waterdichte bodem
 • Verhoogd onderframe
 • Roestvrijstalen gaasafdekking
 • Sloten om ontsnapping te voorkomen
 • Eenvoudig te draaien schermdekselvergrendeling
 • Afsluitbare ingangen voor draden en/of slangen
 • Uitgesneden aan de achterkant voor draden en/of slangen

Prijs en veilig online kopen bij

Afmetingen

90x45x60 cm

Waarom is dit het beste terrarium?

 • Prijs/Kwaliteit: in verhouding tot iets grotere maar veel duurdere terraria (veelal Amerikaanse makelij) is dit een veel gunstigere aanschaf. Het is tevens een van de stevigste terraria die momenteel op de markt zijn.
 • Geen montage nodig: wordt geleverd in één stuk. Je kan meteen beginnen inrichten en snel genieten!
 • Dik glas: houdt warmte en vochtigheid goed onder controle (ook leuk voor je energiefactuur!)
 • Achtergrond: natuurlijk uitziende achterwand uit schuim, waar je baardagaam nog wat tegenaan kan klimmen.
Lees ook:  How-To: Dit hoort in het ideale terrarium voor je baardagaam.

Het Exo Terra Glass Terrarium is de ideale behuizing voor reptielen of amfibieën, ontworpen door Europese herpetologen. De deuren aan de voorkant bieden gemakkelijke toegang voor onderhoud en voeding. Een speciaal ontworpen slot voorkomt ontsnapping en de deuren kunnen afzonderlijk worden geopend.

De volledige schermventilatie aan de bovenkant maakt UVB- en infraroodpenetratie mogelijk en is volledig verwijderbaar voor gemakkelijke toegang tijdens het decoreren of schoonmaken.

Aan de achterkant van de schermafdekking bevinden zich aan beide zijden 5 afsluitbare draad- of buisinlaten om Heat Wave Rocks, sensoren, etc. in het terrarium te installeren.

De bodemplaat van het terrarium wordt verhoogd om een ​​substraatverwarmer te monteren om een ​​deel van het verlengde grondoppervlak te verwarmen.

Het extra hoge vaste voorraam is ideaal om een ​​Exo Terra reptielenhol te monteren.

De natuurlijke achtergrond is in dezelfde kleur als alle andere Exo Terra decoratie items (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, etc.) en zorgt voor een extra klimdimensie.

Dit Exo Terra terrarium met baardagaam heeft dubbele scharnierende deuren die aan de voorkant open kunnen met een klikvergrendeling. Het heeft ook een mesh-top uit één stuk, een decoratieve schuimachtergrond en dik glas dat naadloos is afgedicht zonder de steunbalken van andere tanks.

Dit is een mooi, stevig terrarium van verrassend hoge kwaliteit voor de prijs.

Het heeft alle basisfuncties die elke beginner nodig heeft. Het wordt ook voorgemonteerd geleverd en is de stevigste tank beschikbaar. Het heeft dik glas en is naadloos afgedicht zonder steunbalken zoals bij andere modellen.

Wil je alles weten over de inrichting van een terrarium? Dan hebben we hier een handige hulpgids over wat er allemaal in een baardagame terrarium hoort.

Lees ook:  Kun je meerdere baardagamen samen in een terrarium houden?

Dit terrarium heeft een goede ventilatie en de bovenzijde is van fijn gaas. Aanvankelijk waren we bang dat de bovenkant te fijn was en de luchtcirculatie zou beperken, maar we ontdekten dat het een goede luchtcirculatie in de behuizing mogelijk maakte.

Het beste van deze tank is de prijs en bouwkwaliteit. Het Exo Terra-terrarium is zeer sterk gebouwd en heeft een natuurlijk ogende achtergrond om groeven aan de achterkant voor draden en snoeren te verbergen. De schuimconstructie biedt ook een perfect oppervlak voor baarden die graag klimmen!

Achtergrond inbegrepen:

De Rock Terrarium Background van Exo Terra is een achtergrond met een ongelooflijke natuurlijke uitstraling. Het creëert een multidimensionale habitat die ideaal is voor klimmende reptielen of kan eenvoudig worden gebruikt om het natuurlijke terrarium te verfraaien. De kleur en textuur zijn hetzelfde als alle natuurlijke terrariumdecoraties van Exo Terra om een ​​perfect op elkaar afgestemde omgeving te creëren, vochtig of droog.

Voorbeeld inrichting terrarium met Exo Terra Terrarium – Transparant – 90 x 45 x 60cm

We hebben een complete hulpgids geschreven met dit terrarium als basis. Het is een eenvoudige, maar zeer robuuste inrichting die aangevuld kan worden met jouw eigen planten, stenen en andere decoratie elementen.

Je kan de hulpgids hier vinden:

We gebruiken zowel het terrarium als het prachtige bijpassende meubel. De combinatie is een absolute meerwaarde voor elk interieur!

Informatieve video over Exo Terra terraria

Deel dit bericht met andere baardagaam verzorgers!

2 reacties op “Beste terrarium voor baardagamen: Exo Terra Glas Wide/Tall”

 1. Pingback: How-To: Dit hoort in het ideale terrarium voor je baardagaam. - Baardagame.com

 2. Pingback: Hoe bouw je een terrarium gids - stappenplan voor inrichting en producten - Baardagame.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top